Egy harmadik embert is őrizetbe vettek a dunaföldvári gyilkosság miatt

2016.02.14. 13:57

A Police.hu híre szerint szombaton délben a Liszt Ferenc reptéren őrizetbe vették G. A. dunaújvárosi lakost, aki összefüggésbe hozható egy dunaföldvári férfi meggyilkolásának ügyével. A castellum.do szerint az őrizetbe vett férfi hazafelé tartott, amikor a rendőrök lekapcsolták.

Az ügyben a héten már gyanúsítottként hallgatták ki Gál Rolandot, Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét. Rajta kívül előzetesben van még egy Sz. J. monogramú férfi is.

Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó volt, Molnár Antal több mint két éve tűnt el, a családtagjai már akkor azt hangoztatták, hogy nem önszántából. A Blikk szombaton azt írta, hogy a nyomozók és szakértők szerda este jelentek meg a Petőfi utca egyik elhagyatott portáján. "Többórás kutatás után itt találták meg állítólag a keresett férfi maradványait elásva és bebetonozva" - mondta a lapnak egy szomszéd.

Az Index ugyanakkor úgy tudja, hogy nem a Blikk hírével ellentétben a múlt héten nem találtak holttestet az ingatlan területén, ellentétben a hétvégén valamire rábukkantak a nyomozók. Információnk szerint ez is az oka, hogy vasárnap több rendőrautó jelent meg a helyszínen és szinte az egész utcát lezárták.

Gál Roland fideszes párttagságát pénteken felfüggesztették. Az önkormányzati képviselő politikai karrierjéről itt írtunk részletesen.

Az ügyet először megíró castellum.do legfrissebb információi szerint az újabb letartóztatással egy időben újra teljesen lezárták a Petőfi Sándor utcát, illetve az összes oda vezető utcát, és rengeteg rendőr van a helyszínen. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport