A bunkó nőnapi videót még a Fradi is letagadja

2016.03.08. 18:29 Módosítva: 2016.03.08. 18:29

Egészen parádés módon próbálta kombinálni a nőnapot a hétvégi párton belüli bajnoki összecsapással a Fradi. A klubnak otthont adó Groupama Aréna Facebook-oldala tette ki eredetileg azt a videót, amiben egy sapkás férfi elkezdi követni, majd kukkolni az éppen átöltöző csinos bírónőt. Ez nagyon vicces, hiszen idegen embereket privát élethelyzetükben kukkolni baromi nagy móka és egyáltalán nem vezet később ennél súlyosabb tettekhez.

Groupama Aréna Meccs Előzetes 2.

A videó kikerülése óta a stadion nevét adó Groupama biztosítócég elhatárolódott az egésztől, de közben a Ferencváros is azt nyilatkozta az Origónak, hogy semmi közük az egészhez és egyáltalán nem tetszik nekik, amit látnak. Egy ideig nem volt tisztázott, hogy a Fradihoz köthető egyik hivatalos felületén hogyan jelenhetett meg olyan videó, amit sem a klub, sem a Groupama nem ismer el. De hasonló közleményt adott ki a Ferencváros a népszavazási botrány után is, amikor azt mondták, hogy a Facebook alapján egyáltalán nem bizonyítható, hogy az odarendelt kopasz verőemberek a Fradi biztonsági szolgálatához tartoznának. Pedig de.

fradi

A családbarát szurkolói rendszerhez foggal-körömmel ragaszkodó Kubatov Gábor Ferencvárosa szombaton Mészáros Lőrinc Felcsútja ellen játszik, de úgy tűnik, ez a videó már a fővárosiaknál is kiverte a biztosítékot, mert azóta eltüntették a bejegyzést. Szerencsére a Vastagbőr észnél volt és időben lementette ezt a remekművet, hogy mindenki láthassa, hogyan ünneplik a nőnapot a Groupama Arénában.

Azóta a Groupama Arénát üzemeltetető Lagardere Sports Hungary közleményben kért elnézést a bántó tartalom miatt. A szöveg szerint sem a stadiont szponzoráló Groupama, sem a Ferencváros nem tudott a videó elkészüléséről és publikálásáról.

"Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a Groupama Aréna hivatalos facebook oldalán megjelenő, hétvégi labdarúgó mérkőzést beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül.

A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét.

Lagardere Sports Hungary"