Taxis támadt a Kétfarkú Kutya Párt fiatalkorú aktivistájára Szentendrén

2016.09.22. 23:29

Anyatigrisként védi a kormány álláspontját a felvételen látható taxis, aki két fuvar közötti szabadidejét azzal ütötte el, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait tépkedte. A párt aktivistái által készített videón jól látszik, hogy mit tépked a szellem arisztokratája, akihez miután odamennek, azonnal ütni kezd. 

Elértük telefonon a videót készítő fiatalkorú aktivistát, aki elmondta, hogy az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. Elmondása szerint plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis  megkérdezte, hogy mit csinálnak. Amikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, azt kiabálta:

A zsidó kurva anyátokat!

Az aktivisták később visszafelé sétáltak, amikor észlelték, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni, ami nagyon nem tetszett a személyszállító kisiparosnak, a srác felé lépett egyet, majd leütötte. A taxis ütésétől az aktivista földre került, egyelőre fontolgatja, hogy tegyen-e feljelentést. Közben sikerült beszélnünk Kovács Gergellyel, aki azt mondta, hogy a párt feljelentést fog tenni.

Mint ismeretes, a Kétfarkú Kutya Párt 35 millió forintból (a kormány után a második legtöbbet ők költik erre) indított ellenplakátkampányt, amivel a kormány bevándorlásellenes hadjáratát próbálják kompenzálni. A párt érvénytelen szavazásra buzdítja a választókat. A plakátokat kiragasztásuk óta rendszeresen letépkedik a közterületekről, pedig ez jogsértő.