Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Taxis támadt a Kétfarkú Kutya Párt fiatalkorú aktivistájára Szentendrén

2016.09.22. 23:29

Anyatigrisként védi a kormány álláspontját a felvételen látható taxis, aki két fuvar közötti szabadidejét azzal ütötte el, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait tépkedte. A párt aktivistái által készített videón jól látszik, hogy mit tépked a szellem arisztokratája, akihez miután odamennek, azonnal ütni kezd. 

Elértük telefonon a videót készítő fiatalkorú aktivistát, aki elmondta, hogy az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. Elmondása szerint plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis  megkérdezte, hogy mit csinálnak. Amikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, azt kiabálta:

A zsidó kurva anyátokat!

Az aktivisták később visszafelé sétáltak, amikor észlelték, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni, ami nagyon nem tetszett a személyszállító kisiparosnak, a srác felé lépett egyet, majd leütötte. A taxis ütésétől az aktivista földre került, egyelőre fontolgatja, hogy tegyen-e feljelentést. Közben sikerült beszélnünk Kovács Gergellyel, aki azt mondta, hogy a párt feljelentést fog tenni.

Mint ismeretes, a Kétfarkú Kutya Párt 35 millió forintból (a kormány után a második legtöbbet ők költik erre) indított ellenplakátkampányt, amivel a kormány bevándorlásellenes hadjáratát próbálják kompenzálni. A párt érvénytelen szavazásra buzdítja a választókat. A plakátokat kiragasztásuk óta rendszeresen letépkedik a közterületekről, pedig ez jogsértő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?