Hátulról ütötték le Mali Zoltánt

2017.06.12. 00:59 Módosítva: 2017.06.12. 01:02

Egy térfigyelő kamera felvételét hozta nyilvánosságra a Szabad Pécs, amin a szombati alsószentmártoni támadás pillanatai látszanak. A felvételen látszik, ahogy egy társaság a kocsmán kívülről veszekedik Mali Zoltánnal, Drávapiski polgármesterével, közben valaki berohan, és hátulról fellöki Malit a bárszékkel együtt. 

Mali a székek közé esik, aztán jó sokan elkezdik verni a láthatóan egyedül ott ülő Malit. A vadnyugati hangulatú felvételeken még az is látszik, ahogy később még többször a földre kerül. 

Mali miután a kórházból saját felelősségére távozott, azt nyilatkozta a Szabad Pécsnek, hogy úgy bántak el vele, mint egy hiénahorda, amikor ráront az áldozatára, és a rögbis, uzsoraharcos azt mondta, ennyire alattomos módon még sosem támadták meg. 

A rendőrség négy ember ellen nyomoz az ügyben, csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják őket. Az egyik gyanúsított Budai László, Alsószentmárton polgármestere.

Budai az egyik interjúban azt állította, hogy ő nem verte meg Mali Zoltánt, polgármester kollégája elcsúszott, és beverte a fejét.