Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem árulják el a rendőrök, hogy miért akcióztak Szombathelyen

2017.09.17. 11:10

A Nyugat.hu még pénteken írta meg, hogy látványos rendőri akció zajlott Szombathelyen csütörtök délután.

Lezárták a Szűrcsapó utca egy részét, számtalan rendőrautó, és legalább két tucat rendőr érkezett a helyszínre, akik nem Vas megyei rendőrök voltak. Ennél még meglepőbb volt, hogy ez a rengeteg rendőr mindössze három ember, köztük egy fiatal férfi és nő - őrizetbe vételéhez kellett. Az akció egy presszó mellett zajlott le. A rendőrök átkutattak és lefoglaltak egy Mercedest is.

606236 rajtautes a szombathelyi szurcsapo utcaban
Fotó: Nyugat.hu

A megyei lap megkereste a rendőrséget, hogy megtudja, mi történt, de nem kaptak érdemi választ. Akkor még azt lehetett gondolni, hogy azért, mert még nem ért véget az akció. Azonban az Index kérdésére három nappal később, vasárnap is azt válaszolta az ORFK, amit a Nyugat.hu-nak:

a rendőrség folyamatban lévő ügyben hajtott végre intézkedést, amelyről bővebb tájékoztatást jelenleg nem kívánunk adni.