Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kivágta a fát, 200 tanyát áramtalanított véletlenül

2017.11.08. 10:37

Nem indult jól a napja annak a csengelei férfinak, aki a saját erdejében akart kivágni egy fát, de az akác rádőlt a villanyvezetékekre. Több mint 200 család maradt áram nélkül, írja a Police.hu.

A csengelei önkéntes tűzoltók kedden reggel észlelték, hogy „a település külterületén ismeretlen személy egy tíz méter magas fát vágott ki. Az akác ágai 200 méteres szakaszon megrongálták az elektromos vezetékeket, melyek a közútra estek, majd az út melletti avaron tüzet okoztak".

1 2060
Fotó: Police.hu

A rendőrség gyorsan kinyomozta, hogy a favágó az erdő tulajdonosa volt, aki mindent beismert. A Kisteleki Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétsége és közérdekű üzem működésének megzavarása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene. Az áramszolgáltató a vezetékrendszert néhány órán belül helyreállította.