Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a 19 éves budapesti nő gyilkosát

2018.01.13. 10:53

Három órán belül elfogta a rendőrség azt a férfit, akit azzal vádolnak, hogy péntek este halálra késelt egy fiatal nőt Rákoskeresztúron. Ahogy korábban írtuk, pénteken 19:40-kor érkezett egy bejelentés, hogy Budapesten, a XVII. kerületben, egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen elkövető megölt egy 19 nőt (ugyanabban az utcában, ahol a múlt héten egy férfi lelőtte a volt barátnőjét, annak párját majd öngyilkos lett).

A rendőrök nagy erőkkel megkezdték az elkövető felkutatását, majd  22 óra 30 perckor elfogtak egy fiatal budapesti férfit, akit a késelés elkövetésével vádolnak. Az elfogásról videót is közzétett a rendőrség. 

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, akinek előzetes letartóztatását is kezdeményezték.