Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fidesz közleményei egyre jobban hasonlítanak egy frusztrált troll köpködéseire

D KOS20170623015
2018.01.30. 20:09

A választások előtt a Fidesz feljebb kapcsolt, és az eddig sem finomkodó kommunikációs színvonalán még tekert egyet, és lement a legalpáribb mezei trollok szintjére. Csak januárban annyi értelmetlen, agresszív, össze-vissza csapongó zagyvaságot hozott le az MTI a Fidesz közleményeként, hogy joggal merül fel a gyanú, ezeket a szövegeket nem is a pártban írják, hanem egyszerű kommentelők megjegyzéseit adják ki közleményként.

Egyre nehezebb azon eligazodni, hogy a Fidesz közleményeit tényleg a párt írja, vagy csak egy agresszív troll vette át a hatalmat a kommunikációs osztályon. Ha lassan mi sem tudunk különbséget tenni, akkor vajon az olvasóink tudnak?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép:  Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója a plakáttörvény-javaslat vitáján az Országgyűlés rendkívüli ülésén 2017. június 23-án. - f otó: Koszticsák Szilárd / MTI)