Gellért, Mercédesz
12 °C
22 °C

A Fidesz kommunikációs igazgatója megfejtette, miről szól az áprilisi parlamenti választás

2018.01.31. 08:13

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az ellenzéki pártok, vezetők veszélyt jelentenek Magyarországra. Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában kifejtette: az ellenzéki pártok, vezetőinek mozgásából, nyilatkozataiból az látható, hogy "ki nem állhatják egymást", "egymás kinyírásával" vannak elfoglalva.

Ugyanakkor egy dologban egyetértenek, valamennyien a "Soros-tervet" akarják megvalósítani, behódolnának a külföldi nyomásnak.

"Jelek sora" utal az ellenzéki pártok és Soros György közötti kapcsolatra, ilyen például a A kommunikációs igazgató szerint, hogy "pénzek mozognak", ellenzéki politikusok Magyarországon és külföldön is védik a Soros-szervezeteket, kiállnak a Soros-érdekek mellett.

És ha eddig még nem kapott volna Hidvéghi állapotáról teljes képet, ő tett róla, ugyanis kijelentette: áprilisban az emberek arról döntenek, "hogyan tovább".

Szerinte Magyarországnak egy olyan kormánya, amelynek célja az ország megvédése, a közös eredmények továbbvitele.

És van egy szétaprózódott ellenzék, amely behódolna a külső érdekeknek, és különböző okokból veszélybe sodorná az elmúlt években elért eredményeket.