Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bordélyházat üzemeltettek egy nógrádi faluban

2018.02.14. 09:25

A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt vádat emelt egy férfi és egy nő ellen, akik egy Nógrád megyei településen bordélyházat üzemeltettek a vád szerint. A 38 éves férfi az I. rendű vádlott, a periratok szerint 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy "prostitúciós tevékenységet" fognak végezni. A megállapodás úgy szólt, hogy a férfi részben fizeti a hirdetéseket, az erre jelentkező férfiak által fizetett összeg felét a nők pedig odaadják neki. . Ő ezért cserébe védelmet biztosított nekik. Többször is megjelent a "tevékenység végzésére használt ingatlanban".

A férfi ily módon a prostituáltakkal tartatta ki magát, írja az ügyészség.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves II. rendű vádlott bocsátotta rendelkezésre, úgy hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, a másik, saját maga által lakott helyiséget pedig ő használta ugyanilyen célra.

A nő így segítséget nyújtott a másik két szexmunkásnak a prostitúciós tevékenységük végzéséhez, írja az ügyészség.

A férfi ellen kitartottság bűntette, míg a II. rendű vádlott ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség, a férfire felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérve. Ügyükben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.