Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

A rendőrség megmutatta, hogy fog el egy ékszerrablót

2018.02.23. 05:37

Videót közölt arról a rendőrség, hogy fogta el a múlt heti Bocskai úti ékszerrablás gyanúsítottjait.

A 36 éves budapesti R. Kevin múlt csütörtökön vásárlást színlelve ment be egy Budapest XI., Bocskai úti ékszerüzletbe, majd a nála lévő gázriasztó fegyverrel a bevételt követelte. A férfi gyorskötözővel megkötözte az eladót, majd bezárta az üzlet ajtaját és a kulccsal, a pénzzel, valamint az arany ékszerekkel együtt távozott. A férfi társa a helyszín közelében autóval várakozott a rabláskor, majd együtt elmenekültek - írta a Police.hu.

Az eladó, miután a férfi kiment az ékszerboltból átkopogott a szomszédos üzletbe, ahonnan az egyik alkalmazott átnézett, és ekkor látta meg, hogy mi történt, majd értesítette a rendőröket.

A nyomozók mostanra azonosították a 46 éves budapesti H.-né H. Zsuzsannát, akit szerdán a XIII. kerületi lakásán elfogtak. Még aznap azonosították R. Kevint is, akit egy zuglói társasház pincéjében fogtak el.

A BRFK a férfit fegyveres rablás bűntett, míg a nőt bűnsegédként elkövetett fegyveres rablás gyanúja miatt vették őrizetbe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?