Jolán
2 °C
4 °C

A Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz

D KOS20150624005
2018.05.07. 21:19

Szokatlan módon a Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz kedden, az Országgyűlés alakuló ülése előtt, közölte a párt sajtóosztálya.

Mint írják, az új Országgyűlés alakuló ülése kivételes alkalom, amelyet a Fidesz-KDNP frakciószövetség méltó módon szeretne megünnepelni. Emlékeztetnek rá, hogy náluk már hagyomány az alakuló ülés előtti ökumenikus Istentiszteletet megtartása. Azt írják:

vannak azonban, akiknek - a méltóságteljes ünneplés helyett - a politikai cirkusz és a hisztériakeltés a sokkal fontosabb. A Fidesz-frakció mindent megtesz azért, hogy az alakuló ülés méltóságát megőrizze, ezért az Istentiszteletre a parlamentben kerül sor.

Sajnálják, "hogy az ellenzéki pártok a mai napig képtelenek elfogadni a választási vereséget". Ezzel valószínűleg arra utalnak, hogy a Kossuth térre több tüntetést is bejelentettek, és már hétfőn is kimentek páran.

(Borítókép:  Koszticsák Szilárd / MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?