Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyalogost gázolt halálra a zebránál egy BMW a Blaha Lujza téren

2018.05.24. 05:40 Módosítva: 2018-05-24 10:53:22

Autó gázolt el a Blaha Lujza téren egy gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a Police.hu.

blaha
Fotó: Police.hu

A baleset szerda késő éjjel történt, eddig tisztázatlan körülmények között. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja. A helyszíni szemle idejére a Rákóczi utat a Blaha Lujza térnél lezárták.  Csütörtök hajnalra a helyszíni szemle véget ért, a forgalmi rend helyreállt a Rákóczi úton.

Az MTI helyszíni képei alapján egy szürke BMW-vel gázolták el a gyalogost, aminek szélvédőjének jobb oldala törött össze:

A 444-nek egy szemtanú azt írta, az autó nagy sebességgel ütötte el a fiatalembert a villamosmegálló melletti zebránál. “Valószínűleg a piros jelzésen ment át a zebrán, mert a csattanás pillanatában, amikor odafordultam, több autó is közlekedett az úton” - írta. A férfi percekig feküdt az úton, amíg a rendőrök megérkeztek, addig a járókelők próbálták megállítani a forgalmat.