Árpád
-2 °C
4 °C

Blikk: Holttest nélkül is lezárják hamarosan a VV Fanni-nyomozást

2018.08.03. 05:35

ABlikk információja szerint heteken belül lezárják a tavaly november óta tartó nyomozást Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében, ami alapján vádat emelhetnek a gyanúsított ellen-

A lap úgy tudja, a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet az amúgy hónapok óta előzetesben ülő B. László ellen emberölés miatt.

Az viszont még kérdés, hogy a nyomozóknak sikerült-e annyi vallomást, informatikai, nyom- és igazságügyi orvos szakértői véleményt begyűjteniük, amelyek akár a gyilkosság minősített esetét is alátámaszthatják, ilyen például az előre kiterveltség, aljas indok, különös kegyetlenség, nyereségvágy. Ezek jóval nagyobb büntetést vonnának maguk után.

A Blikknek a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József azt mondta, ő is úgy értesült, hogy a rendőri munka a vége felé jár.

Mindez nem jelenti azt, hogy nem keresik tovább Fanni holttestét, ugyanis a kutatás tovább folytatódik, írta a lap.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?