Erzsébet
1 °C
4 °C

Nem hajlandók a kormányfüggetlen lap plakátjait kiragasztani Szombathelyen

2018.08.16. 21:20

Ahogy írtuk, szerdán elindult az ugytudjuk.hu, Ungár Péter szombathelyi lapja. Az LMP-s képviselő korábban szentgotthárdi és egri internetes újságokban szerzett tulajdonrészt.

9364 copy 1 img 9107
Fotó: ugytudjuk.hu

A szombathelyi lap szerint ők megpróbáltak volna nyomtatott plakátokat kiragasztani szerte a városban, hogy hirdessék saját indulásukat, de az ezzel megbízott vállalkozó ezt végül mégsem vállalta.

Tegnap este felhívott, hogy mégsem fog menni a dolog, ugyanis megnézte az újságunkat, és arra a döntésre jutott, hogy nem akarja megütni a bokáját, ahogy ő fogalmazott, sem Hende Csabánál, sem pedig Puskás Tivadarnál, így a korábban leegyeztetett munkát inkább visszamondaná. Szerinte ez ugyanis politikai kérdés

- írja a lap. Szerintük pedig a logón kívül semmi más nem szerepel a plakátjaikon. Helyzetüket a Magyar Nemzetéhez hasonlítják, amikor a Magyar Hang nyomását egyetlen magyar nyomda sem vállalta, és ezért most Pozsonyban kell nyomtatniuk. 

Ungár Péter korábban az Indexnek egyébként azt mondta, hogy lassan, megyei jogú városonként szeretne egy hálózatot kiépíteni, hogy vidéken is legyen más hang, ne csak a Fidesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?