Jolán
2 °C
4 °C

Mint egy brutális felnőttfilm – megszólalt a 11 évesen zaklatott kislány ügyvédje

2018.09.15. 07:30
Ilyen durva ügyem még sosem volt – mondta Gerencsér András ügyvéd, aki a nagy port felvert zaklatási ügyben védi a kislányt.

Megszólalt a 11 évesen zaklatott kislány ügyvédje. Gerencsér András Blikknek mondta el , hogy régóta van a jogi pályán, de egyik ügye sem viselte meg még ennyire

A feljelentés szerint két közismert magyar sztársportoló, vélhetően két vízilabdázó  hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot, egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

 A rendőrség kiemelten kezeli az esetet. „szexuális erőszak bűntett gyanúja” miatt indított nyomozást.

Mint az ügyvéd elmondta: „Kettős motivációm volt, hogy elvállaljam ezt az ügyet. Egyrészt magánemberként felháborít a történet. Én is apa vagyok, borzasztóan érzékenyen érint, ha gyerekekkel csinálnak valamit. Másrészt a kislány nekem részletesen elmondta, mit tettek vele a zaklatók.”

 Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt."

- mondta az ügyvéd, aki így folytatta: "tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy amit az áldozat mond, nem lehet kitalált történet."

Ha a vádak beigazolódnak, mindegy, hogy erőszakkal vagy az áldozat beleegyezésével létesítettek-e szexuális kapcsolatot a sportolók, mivel a lány csak 11 éves volt. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?