Vencel
10 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Mint egy brutális felnőttfilm – megszólalt a 11 évesen zaklatott kislány ügyvédje

2018.09.15. 07:30
Ilyen durva ügyem még sosem volt – mondta Gerencsér András ügyvéd, aki a nagy port felvert zaklatási ügyben védi a kislányt.

Megszólalt a 11 évesen zaklatott kislány ügyvédje. Gerencsér András Blikknek mondta el , hogy régóta van a jogi pályán, de egyik ügye sem viselte meg még ennyire

A feljelentés szerint két közismert magyar sztársportoló, vélhetően két vízilabdázó  hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot, egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

 A rendőrség kiemelten kezeli az esetet. „szexuális erőszak bűntett gyanúja” miatt indított nyomozást.

Mint az ügyvéd elmondta: „Kettős motivációm volt, hogy elvállaljam ezt az ügyet. Egyrészt magánemberként felháborít a történet. Én is apa vagyok, borzasztóan érzékenyen érint, ha gyerekekkel csinálnak valamit. Másrészt a kislány nekem részletesen elmondta, mit tettek vele a zaklatók.”

 Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt."

- mondta az ügyvéd, aki így folytatta: "tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy amit az áldozat mond, nem lehet kitalált történet."

Ha a vádak beigazolódnak, mindegy, hogy erőszakkal vagy az áldozat beleegyezésével létesítettek-e szexuális kapcsolatot a sportolók, mivel a lány csak 11 éves volt. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év.