Olivér
5 °C
8 °C

Boldog István már a Fidesz-frakciónak is felvetette a kémiai kasztrálást

DBZOL20170220062
2018.09.16. 15:44

"Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!"

- vetette fel Boldog István, fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán egy hete azután, hogy a rendőrség körözést adott ki az ellen az afgán férfi ellen, aki a rendőrség közleménye szerint szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. Mint később kiderült, a férfi korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el, illetve nálunk jelentkezett egy másik nő, aki szintén azt állítja, ez a férfi erőszakolta meg.

Boldog István a tőszavakból álló posztjában nem tette teljesen egyértelművé, hogy az akkor körözött férfit az kasztrálja-e, aki éppen felismeri valahol, de a témát nem engedte el, és egy héttel később a HírTV-nek már eggyel bővebben is kifejtette, azóta mit talált ki ezzel kapcsolatban.

"A visszaeső pedofilok és a többszörös szexuális bűnelkövetők kémiai kasztrálására tett javaslatot a Fidesz frakciónak Boldog István"

- írja a HírTV. Boldog bízik benne, hogy törvényjavaslatig jut az ötlete.

Én azt gondolom, hogy nem lehet helye megbocsátásnak, és úgy kell rendbe tenni ezt a dolgot, hogy véglegesen rendbe tegyük, ha azt a módszert, amit Nyugat-Európában egyébként a visszaeső pedofilokkal szemben alkalmaznak, mi is alkalmaznánk. Akár az ilyen többszörösen visszaeső szexuális bűnelkövetőkkel, vagy a többszörösen visszaeső pedofilokkal. Akkor, azt gondolom, hogy megelőzhető lenne ez, hiszen egy visszatartó ereje lenne, úgy ahogy más nyugat-európai országokban, európai uniós országban is van, hogy kasztrálják ezeket az embereket, kémiai kasztrálásnak vetik alá

- nyilatkozta a fideszes politikus.

Borítókép: Balogh Zoltán / MTI.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?