Boldog István már a Fidesz-frakciónak is felvetette a kémiai kasztrálást

DBZOL20170220062
2018.09.16. 15:44

"Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!"

- vetette fel Boldog István, fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán egy hete azután, hogy a rendőrség körözést adott ki az ellen az afgán férfi ellen, aki a rendőrség közleménye szerint szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. Mint később kiderült, a férfi korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el, illetve nálunk jelentkezett egy másik nő, aki szintén azt állítja, ez a férfi erőszakolta meg.

Boldog István a tőszavakból álló posztjában nem tette teljesen egyértelművé, hogy az akkor körözött férfit az kasztrálja-e, aki éppen felismeri valahol, de a témát nem engedte el, és egy héttel később a HírTV-nek már eggyel bővebben is kifejtette, azóta mit talált ki ezzel kapcsolatban.

"A visszaeső pedofilok és a többszörös szexuális bűnelkövetők kémiai kasztrálására tett javaslatot a Fidesz frakciónak Boldog István"

- írja a HírTV. Boldog bízik benne, hogy törvényjavaslatig jut az ötlete.

Én azt gondolom, hogy nem lehet helye megbocsátásnak, és úgy kell rendbe tenni ezt a dolgot, hogy véglegesen rendbe tegyük, ha azt a módszert, amit Nyugat-Európában egyébként a visszaeső pedofilokkal szemben alkalmaznak, mi is alkalmaznánk. Akár az ilyen többszörösen visszaeső szexuális bűnelkövetőkkel, vagy a többszörösen visszaeső pedofilokkal. Akkor, azt gondolom, hogy megelőzhető lenne ez, hiszen egy visszatartó ereje lenne, úgy ahogy más nyugat-európai országokban, európai uniós országban is van, hogy kasztrálják ezeket az embereket, kémiai kasztrálásnak vetik alá

- nyilatkozta a fideszes politikus.

Borítókép: Balogh Zoltán / MTI.