Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Vádat emeltek a kispesti késelés ügyében

2018.10.13. 10:51

Emberölés bűntette miatt emeltek vádat a Fővárosi Törvényszéken egy 30 éves férfi ellen, aki 2017. júliusában szíven szúrta ukrán lakótársát. A bűncselekmény egy kispesti családi házban történt, amit többen munkásszállóként használtak.

Ide érkezett haza július 9-re virradó éjjel a sértett, aki a vádirat szerint ittas volt és a ház teraszán történő hangoskodással felébresztette nappaliban alvó társukat. A vádlott ekkor az emeleten aludt, de a hangzavarra ő is felébredt. Egy 9 cm-es késsel indult a földszintre, majd szóváltás után kizárta a hangoskodó férfiakat a teraszra.

A sértett és társa benyomták az ajtót, bejutottak a lakásba és a szobájukba indultak, de ekkor vették észre, hogy a vádlottnál már egy 15 centiméteres pengéjű kés van. Védekezésül térköveket dobtak a támadó irányába, aki ezt követően szúrta meg szívtájékon az ukrán lakótársát.

A sértett a kórházba szállítás után halt meg. A vádlott visszaeső bűnöző, korábban rablás miatt ítélték el, jelenleg letartóztatásban várja a tárgyalást.
Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport