Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy nap alatt 24 millió érkezett az Együtt számlájára

2018.04.11. 14:22 Módosítva: 2018-04-11 14:22:30
Az Együtt volt elnöke Facebook-posztban köszönte meg a támogatásokat, amiben azt is elmondta, hogy úgy tűnik, mégsem 190 milliót, hanem 150 milliót kell visszafizetniük.

Juhász Péter, az Együtt volt elnöke Facebook-posztban köszönte meg, hogy egy nap alatt körülbelül 1800-an utaltak a számlájukra, amiből eddig 24 millió forint gyűlt össze.

Az Együtt nem érte el 1%-ot a választásokon, ezért vissza kell fizetnie a kampánypénzt, ami az ő esetükben Juhász Péter szerint 150 millió forint körüli összeg. Korábban 190 millióról volt szó, de Juhász szerint az egyéni képviselőjelöltek utáni fejenkénti egymilliós támogatást nem kell visszafizetniük.

Ezenkívül a Zoom.hu vette észre, hogy Vaterán lehet licitálni a párt relikviáira, mint például az Orbán Viktor elleni tüntetésen használt egyedileg festett acélhordóra.