Rendszeresen rendezett kerti partit a "barátnő", ahova a szegedi áldozatát elásta

2019.02.28. 08:30
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rendszeresen rendezett kerti partit a "barátnő", ahova a szegedi áldozatát elásta

Áldozata pénzéből egy népszerű melegbárt is nyitott a gyilkossággal gyanúsított nő.

170 · Feb 28, 2019 08:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Áldozata pénzéből Szegeden szórakozóhelyet nyitott és vígan élte életét az a nő, aki a gyanú szerint megfojtotta korábbi élettársát. V. Anita kihasználta, hogy későbbi áldozata, B. Ildikó szerelembe esett iránta, írja a Bors. A szegedi áldozatot a nő megfojtotta, szeretőjével - akit a lap csak Győzőként említ - elásta a kertben, majd áldozata vagyonából saját életet kezdett.

A lapnak egy barátnő nyilatkozott, aki azt mondta, V. Anita a férfival beköltözött B. házába, használta az autóját, és gyakorlatilag felélte a nő vagyonát. A gyilkosságban segédkező férfival együtt jártak külföldre és megnyitották az egész országban ismert és népszerű melegbárt is.

A lap részletesen ismerteti, mennyire lelkiismeretfurdalás nélkül élték az életüket, például rendszeresek voltak a kerti partik, ott, ahol az áldozatot elásták.

A nő családja hiába kereste kétségbeesetten a nőt, a lánya gyanakodott is a gyilkossággal gyanúsított nőre, de nem hittek neki, írja a Bors. V. Anita össze-vissza hazudozott a családnak, és azt állította, B. csak vele kommunikál.

A 44 éves V. Anitát most em­beröléssel, a 45 éves férfit bűnpártolással vádolják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport