El sem indult a kaposvári összefogás, már meghekkelték a Facebookon

2019.04.06. 12:18

Csak hétfőn jelentik be Kaposváron az ellenzéki összefogást, de a Facebookon máris működésbe lépett egy oldal, amely pont azt a nevet viseli, amelyet a civil ernyőszervezetre kitalált az ellenzék. A Kaposváriakért oldalt március 7-én hozták létre – egy nappal azután, hogy a DK-s Kováts Imre leírta az egyesület nevét –, de csak pénteken került rá az első bejegyzés – írta a Kapost.hu.

„Ma még csak a pénzszállítók meg a fideszesek hajthatnak be a luxus skodalimuzinokkal! Egy normális városba mindenki ott parkol, ahol neki a legjobb. Ha ősszel nyerünk, ti is autóval mehettek fagyizni meg múzeumba a sétálóutcába” – ígéri az állellenzéki oldal egyik szombati posztja.

Mindössze 83 követője van az oldalnak – egy hozzászóló kommentje jelzi csak, hogy van, akit megtévesztett a profil –, amely valójában nem annyira megtéveszteni akar, mint inkább gúnyt űzni az ellenzékből.

„Mi bármire képesek vagyunk, hogy folytassuk a '89-ben félbeszakadt hagyományokat” – írta köszöntőjében az oldal. 

A Kapost.hu szerint szomorú, hogy a helyesírási hibáktól hemzsegő szöveg nem tűnt fel senkinek, bár pont ez a hiányosság nem tűnik idegennek a politikai szereplőktől.