István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Féltékenységből ölte meg a 8 éves sólyi kislányt a hajmáskéri tinédzser

2019.05.23. 06:18

Május elején vádat emeltek az ellen a 16 éves férfi ellen, aki tavaly májusban összeverte és a Séd patakba fojtott egy 8 éves kislányt.

A Blikk a vádirat alapján a gyilkosság részleteit is ismertette. Eszerint a kislányt a hajmáskéri fiú azért ölte meg, mert féltékeny lett arra, hogy a kislány a fiú egyik barátját dicsérte. Amikor felkereste a kislányt, a Séd patak mellett egy papírmalom romjaihoz sétáltak, ott azt hazudta a kislánynak, hogy egy bűvésztrükköt mutat neki, „egy kötéllel hátul összekötözte a kezét, majd a patakhoz vitte a kislányt”, „többször a víz alá nyomta a fejét, majd kihúzta a vízből, a parttól nem messze pedig egy kődarabbal több ütést mért a fejére. Ruháinak egy részét levette, aztán az alélt Adriennt visszavitte a patakhoz, ahol hínárfonatot kötött rá, majd hazament”.

A kislány az orvosszakértő szerint vízbe fulladt. 

A kislány eltűnését az édesapja jelentette be, akit most a Blikk megkeresett. A férfi elmondta, hogy szörnyű szembesülni azzal  amit tettek a kislánnyal, és reményét fejezte ki, hogy a gyilkost „nagyon hosszú időre” börtönbe zárják.