Kövér Hadházynak: Primitív, ostoba fajankó

2019.10.21. 16:58 Módosítva: 2019.10.21. 18:10

Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a választások utáni első őszi ülésnap, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszélt először, értékelve többek között a választást. A miniszterelnök beszéde közben Hadházy Ákos két táblát is feltartott a pulpitus alatt („Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”, illetve „Stop propaganda, stop korrupció”), a táblákat pedig először Orbán próbálta kitépni a kezéből, sikertelenül, majd kormánypárti képviselők szedték el tőle, némi dulakodás után. 

Hadházy visszaült a helyére a patkóban, ám amikor Orbán a viszontválasznál beszélni kezdett, egy nála maradt papírt mutatott fel a helyéről, amire az volt írva: „A lónak a faszát”. Mint később a képviselő elmondta, ezt Orbán „migránsozására” tartogatta. A felirat azonban kiverte a biztosítékot a házelnök Kövér Lászlónál, aki Orbán Viktort is megállítva mondta el a véleményét az akcióról, illetve magáról a képviselőről.

„Meddig tud még ön süllyedni az ostobaságban és a modortalanságban? Mégis mit képzel magáról? (...) Primitív, ostoba fajankó!”

A teljes jelenetet és monológot itt tudja megnézni:

Kövér Hadházynak: Primitív, ostoba fajankó


  • Hírek
  • Hírek