Edit
15 °C
29 °C

Eltűnt a Handónak hálálkodó levél a bíróság honlapjáról

2019.12.04. 12:13

Elérhetetlenné vált az Országos Bírósági Hivatal (OBH) éléről leköszönő Handó Tündének zavarba ejtően hálálkodó levél a bíróság honlapjáról. A kordokumentum annyira mélyen köszönte meg munkáját az Alkotmánybíróságon folytató Handó eddigi éveit, hogy azt lehetett hinni, talán meghekkelték az oldalt. De nem, a levél egészen komolyan született – a levelet 24 bírósági vezető írta alá, akiket ezért külön felrendeltek Budapestre, írta a 444.hu. 

Most a köszönet helyén csak annyi áll, a keresett oldal nem található. Így már csak a sajtóból lehet újra felidézni a veretes sorokat, miszerint 

A hivatalba lépésed óta eltelt nyolc esztendő eredményei által hazánk bíróságainak történelemkönyve aranykort hirdető újabb fejezettel folytatódott, amelynek írásában jelentős szerepel vetted ki a részed.

2012 óta a bírósági szervezet mérföldes léptekkel haladt előre, melyek nyomán a siker, az eredményesség és a fejlődés hangjait visszhangozták a magyar igazságszolgáltatás „templomai” – írták.

„Irányításod mellett a magyar bíróságok ítélkezési teljesítménye Európa élvonalába repített bennünket...”

A levél azonban kiverte a biztosítékot több bírónál, a bírói egyesület egyenesen tiltakozott a levél formája és tartalma ellen.

Handó, miért nem meghálálandó?