Sára, Márió
-4 °C
5 °C

Meglátogatta a kórházban a megkéselt tanárnőt a késelő édesapja

2019.12.07. 23:58

A győri iskolában a tanárját megkéselő fiatal édesapja pénteken meglátogatta a kórházban a késelés áldozatát, és egy órán át együtt sírtak - tudta meg az RTL Klub a diák ügyvédjétől. 

A 17 éves diák diák csütörtökön egy fizikaórán megkéselte a tanárnőt, szombat rendelték el a letartóztatását.   

Ügyvédje szerint a svájci bicskát, amivel tanárára támadt, édesapjától kapta, ez náluk családi tradíció. A fizika-matematika szakos tanárnő, aki a támadó osztályfőnöke, még mindig kórházban van. 

Az ügyvéd szerint tökéletesen rendezett, korrekt családi háttérrel rendelkezik a fiú, mindenki tanul vagy dolgozik, kiegyensúlyozottak az egzisztenciális viszonyok, szerinte semmiféle előjele nem volt ennek a támadásnak. Az ügyvéd szerint a fiú maximálisan megbánta tettét, és nem akarta kioltani a tanár életét. 

Az ügyvéd úgy véli, ebben az ügyben több áldozat van, a legfőképp a tanár, de a diák családja és a diák is. Úgy véli egyértelműen a megbocsátás érezhető a tanárnőn. A fiút egy büntetés-végrehajtási intézetben helyezik el, megfigyelés alatt fogják tartani. 

Péntek reggel három pszichológus is érkezett abba a győri szakközépiskolába, ahol a diák többször megszúrt egy tanárnőt. Az első órában ők beszélgettek azokkal, akik az osztályteremben voltak, és közelről látták, mi történt, de a jövőben azok a diákok és tanárok is kérhetnek segítséget, akik úgy érzik, szükségük van rá. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport