18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte újszülött csecsemőit, aztán úgy tett, mintha mi se történt volna

2019.12.19. 12:48

Csak a második gyilkosság után derült ki, hogy már évekkel korábban is megölte újszülött csecsemőjét az a 23 éves sárkeresztúri lány, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. 

A vádirat szerint a fiatal nő először egy érdi férfitól esett teherbe, akivel egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg.  2017. május 5-én otthon kezdett vajúdni, majd amikor mindenki elment otthonról, megszülte a gyermekét. „A lábáról lehúzott zoknit a csecsemő nyaka köré tekerte, azt megszorította és megcsomózta. A csecsemőt és a méhlepényt egy szemeteszsákba tette, a zsákot pedig a házuk előtt lévő szeméttárolóba dobta, és feltakarított maga után”, derül ki az ügyészség közleményéből. Másnap a szemétszállítók kiürítették a  szeméttárolót, a szemetet pedig elvitték. A nő azt állította a barátjának, hogy elvetélt. 

Két évvel később, szintén egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg egy zichyújfalui férfival, akitől megint teherbe esett, de várandósságát a barátja és a családja elől is eltitkolta. A szülés 2019. március 16-án a hajnali órákban indult be, a reggeli órákban pedig az udvaron lévő melléképületekhez ment és megszülte gyermekét. A melléképületben talált műanyagcsövet a csecsemő nyaka köré tekerte és azt megcsomózta. A gyermeket a megszült méhlepénnyel együtt egy bevásárló kosárba tette, a vérfoltokat egy bútorlappal lefedte, majd visszament a házba és megkérte a barátját, hogy vigye haza Sárkeresztúrra. A csecsemő holttestét a lány barátjának a nevelőapja találta meg, aki a mentőket értesítette.

Az ügyészség emberölés bűntettével vádolja a nőt és életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport