B. Nagy ismét a Tisztelt Házi karantént választotta

2020.03.24. 19:51

Kedden is elhagyta az otthoni házi karantént B. Nagy László, a Fidesz politikusa, és bement a Parlamentbe, vette észre a hvg.hu

Mint megírtuk, az Országgyűlés hétfői ülésén Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felelőtlenséggel vádolta meg a Fidesz-frakciót, annak egyik tagja, B. Nagy László ugyanis együtt vett részt egy március 15-i ünnepségen a Szegedi Tudományegyetem koronavírusos rektorával. 

Mit keres az ülésteremen B. Nagy László képviselő?

– kérdezte hétfőn Szabó Tímea, de nem kapott választ. Akár kedden is megkérdezhette volna. De nem tette, helyette feljelentést tesz B. Nagy László ellen, amiért megtörte a járványügyi karantént. 

Mai parlamenti tudósításunk itt olvasható.

Beszámoltunk arról is, hogy a szegedi fideszes képviselő nem bánta meg, hogy elment hétfőn a Parlamentbe, úgy érzi, ennyi felelősséggel tartozik a társadalomnak. B. Nagy a Magyar Hangnak nyilatkozott:

A parlamentben kötelező megjelenni, nem tehetem meg, hogy ezekben az időkben kivonjam magam a korlátozott parlamenti működésből. Nem hatósági karanténban vagyok, hanem magamat elzártam mindenkitől, hogy véletlen se történjen semmi. Úgy gondolom, mi tartozunk annyi felelősséggel a társadalomnak, hogy nem vonjuk ki magunkat, főleg ilyen fontos döntések előtt.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!