Mihály
12 °C
21 °C

Öngyilkosjelöltet gázolt a vonat Szolnoknál

2020.09.04. 10:28


Egy Szolnokról induló tehervonat ütötte el azt az embert, aki a síneken próbált véget vetni életének. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrkapitányság sajtóügyeletese az indexnek megerősítette, hogy az illető öngyilkossági szándékkal állt a vonat elé. A szerelvény azonban csak elsodorta, így könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

RAILPOL
Fotó: Police.hu

A MÁV-START először buszokat rendelt az utasok elszállítására, de azóta befejezték a helyszínelést, így Szolnok és Szajol között újraindulhatott a vonatközlekedés mindkét vágányon. A kialakult 20-50 perces késések fokozatosan csökkenhetnek a Budapest–Szolnok–Debrecen–Záhony és a Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalakon, kora délutánig helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.

A Mávinform tájékoztatása szerint a késések miatt a feláras vonatok pót- és helyjegy nélkül vehetők igénybe a ma délig megkezdett utazások esetén.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport