Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,22 Ft
8 °C
30 °C

Újabb áldozata van a szombati tragikus balesetnek

2020.09.22. 13:00

Életét vesztette az a nő, aki szombaton súlyosan megsérült egy közúti balesetben. A fiatal nőről kiderült, hogy járőrként dolgozott, akárcsak az ütközésben a helyszínen meghalt férfi. Róla azt tudtuk meg, hogy Debrecenben, a megyei rendőr-főkapitányságon dolgozott, magas rangban, alezredesként.

A férfi kezdett előzésbe a 33-as főúton Debrecen felé tartva, amikor karambolozott a szemből érkező autóval, ami az ütközéstől kigyulladt. A hajdúszoboszlói rendőrnőt még ki tudták menteni a lángok közül, és helikopterrel vitték kórházba. Végül azonban ő sem élte túl a tragikus balesetet.

baleset
Fotó: katasztrofavedelem.hu

Mivel rendőrök haltak meg, jóllehet szabadnaposak voltak a szerencsétlenség idején, az ügy körülményeit az ügyészség vizsgálja.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!