Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C

A Fidesz szerint Karácsony Gergely megszorításokat tervez

2020.11.16. 21:43

Megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely! - olvasható a Fidesz Budapest nevű Facebook csoportban. A közösségi média csoport ezt a főpolgármester tegnap az ATV-nek adott interjújára alapozza. Karácsony Gergely arról beszélt, hogy a spórolást a vezetésen kezdi és a városüzemeltetésen folytatja. Ezt úgy értelmezi a Fidesz Budapest, hogy jövőre kátyúsak maradnak az utak, és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot a fővárosban.

Arról is írnak, hogy a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja szerint a koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni. A közösségi média bejegyzésben azt is megemlítik, hogy Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon megtartani, sőt fejleszteni kell.

Egy világváros polgárai mindezt megérdemlik ... 


- írják a bejegyzésben

Végezetül kitérnek arra, hogy van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint negyven tanácsadó segíti a mindennapjait, és a Facebook-oldalát is több mint tíz ember szerkeszti.   • Vennék
  • Hírek