Majka beolvasott nekünk, hibáztunk, bocsánat

2020.11.18. 00:21 Módosítva: 2020.11.18. 21:14

Immáron 12 napja küszködik Majka a koronavírussal. Követjük a történéseket, hiszen Magyarország egyik legismertebb emberéről van szó, és sokan az ő tapasztalatai alapján értik meg, milyen kiszámíthatatlan ez a betegség.

A kétkedőknek a műsorvezető lett a koronavírus magyarországi „reklámarca”. Legalább annyira vív ádáz harcot a szkeptikus kommentelőkkel, mint a fertőzés legyűrésével. Mások a tüneteiket osztják meg Majkával, mielőtt orvoshoz fordulnának. A rapper keddi videójában azonban az Indexre is kitért:   

átmentek ők is ilyen trash bulvárba és ilyen szenzációhajhász f@szok kezdtek ott dolgozni

– üzente Majka. Akit az háborított fel, hogy kollégánk olyan címet adott a rapper hétfői beszámolójáról szóló hírnek, amelyből kiderül, nem ott kezelik, ahol a hétköznapi koronavírusos betegeket, hanem privát szobában gyógyul. 

Kapcsolódó

Majka: Ez a celebeknek járó magánszoba, míg más többágyas putriszobában tengődik

A rapper legújabb bejelentkezéséből saját állapotáról, illetve megkülönböztetett helyzetéről beszélt.

A címet kollégánk egy Majka által idézett kommentelőtől idézte. Hibázott. Valójában nem Majkát idézte.

BOCSÁNAT!

Majka azt mondta hétfőn, hogy a külön szoba nem feltétlen celebeknek jár, 

hanem azoknak, akiket el akarnak dugni más elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a sima kórházi ellátást.

Nem fizet külön érte, hanem kapta. Majka szerint kiérdemelte a kórházi luxust mert:

én egy évben annyi, de annyi pénzt fizetek be a jól menő magáncégekből az egészségügyi ellátásba, hússzor többet, mint más ember, akkor azt gondolom, hogy nem baj, ha van valami extra ellátás ezért a pénzért.

Szóval Majka nem celebeknek járó magánszobában gyógyul, hanem egy olyan privát kórteremben, amit ő kiérdemelt. 

ELNÉZÉST KÉRÜNK AZON OLVASÓINKTÓL IS, AKIK AMIATT AKADTAK KI, HOGY KORÁBBAN SZÓ SZERINT IDÉZTÜK MAJKÁT:

Kapcsolódó

Majka: Elb**sztam a hazamenetelt, visszakerültem a kórházba

Újra a kórházi ágyból jelentkezett be a koronavírusos rapper.

ezért is: 

De a lényeg, hogy Majka most jobban van:

Nekem most már másfél napja jók az eredmények, ha ez három napig jó, egy picit azt lehet mondani, hogy ez egy jó jel, de ilyet nem mondok, abszolút. Reménykedem, hogy az elkövetkezendő egy-két napban jók lesznek az eredmények, és akkor elindulunk a gyógyulás útján. Ez a 12. napom a Coviddal. Ha orvosilag nézzük a történelmét a betegeknek, akkor itt van az, hogy kezdesz kimenni belőle. Ezek még mindig a kritikus napok. A dokik azt mondják, hogy hiába van az, hogy jól érzed magad, a hetedik nap kritikus pont. Pont, ahogy a kilencedik és a tizenkettedik napon is fordulhat a dolog. De gondolom, ebből kifolyólag mindig fordulhat a dolog

– mondta koronavírusvalóságshow-jában a rapper.

Majka hozzátette: a maszkra és a fertőtlenítésre mindig odafigyelt. Focizás közben azonban nem tudta elkerülni, hogy érintkezzen másokkal, vélhetően ezt szúrta el.

Majka gyógyulásáról azért szoktunk beszámolni, mert az ő példáján és hangján keresztül másképp lehet elmondani, hogy a vírust nem szabad félvállról venni. Mindössze 41 éves, sportol, vitaminokat szed, nem tartozik a veszélyeztettet csoportokba, mégis meggyötörte a vírus. Lényegében ugyanazt üzeni követőinek, mint Müller Cecília, csak majkás stílusban tolja. Tapasztalataival főleg a vírusszeptikusokat érzékenyíti. Ez a valóságshow 2020-ban. 

Kapcsolódó

Index - Belföld - Majka minden ellen beoltatja magát, és már gyógyítja a vírusszkeptikusokat

A rapper vasárnap este hosszú előadást tartott a koronavírusról követőinek.