Néhány férfi verekedéssel ünnepelte a nőnapot

2020.11.25. 13:01

Ahogy az LGT slágere is fogalmaz: „Mindenki másképp csinálja” a legtöbben egy csokor virággal és valamilyen ajándékkal lepik meg kedvesüket a  nemzetközi nőnapon, ám egy család ezt az emléknapot egy hamisítatlan kocsmai bunyóval tette emlékezetessé – derül ki a Somogy Megyei Főügyészség közleményéből. 

Egy apa, a fia (aki még fiatalkorú) és a fiú nagybátyja egy szóváltást követően fellöktek, rángattak, majd megütöttek egy férfit még idén márciusban egy nőnapi rendezvényen Barcs egyik szórakozóhelyén. Az egész történet úgy indult, hogy az apa az esti órákban egy ital miatt összeszólalkozott egy férfivel, ám úgy tűnt, rendezték a vitájukat. Azonban a családfő ekkor már alaposan a pohár fenekére nézett és a hajnali órákban ismét megkereste a vitapartnerét, mert úgy érezte, nincs vége a konfliktusuknak. Az apa a kávézó teraszára hívta a férfit, aki már indult volna haza, de a családtagok a szórakozóhely bejáratánál egész egyszerűen nekiestek. Többen is a férfi védelmére keltek és így egy jókora verekedés kerekedett, amit a hely biztonsági kamerái is rögzítettek.

A történtek után értesítették a rendőrséget, akik kikérdezték a három támadó férfit és nyomozás indult ellenük, az ügy jelenleg ott tart, hogy a megyei ügyészség próbára bocsátást kért a még fiatalkorú fiúra, az apjának és nagybátyjának viszont közérdekű munka büntetést. 

Kapcsolódó

Elgázolt egy embert a vonat Tatánál

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon 10-20, esetenként 30-40 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani.