Erik, Alexandra
EUR 386,11 Ft
USD 366,40 Ft
11 °C
23 °C

A vasúti és a buszközlekedés is igazodik az év végi ünnepkörhöz

2020.12.27. 12:17

Az év végi ünnepkörhöz igazodik a vonatok és buszok közlekedési rendje – olvasható a MÁV és a VOLÁNBUSZ közös, Indexnek küldött közleményéből. 

A tájékoztatásból megtudható, hogy 

a vonatok december 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

Ehhez igazodva 

módosul a Volánbuszok közlekedési rendje is: december 28. és 31. között a tanítási szüneti munkanapi menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai.

Január 2-án a szabadnapoknak megfelelő, míg 3-án, vasárnap a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint járnak a buszok. Január 4-én, hétfőn már a megszokottak szerinti, a hét első munka- és tanítási napjára meghirdetett menetrend érvényes. 

Egyes településeken a helyi járatok a fentiektől eltérően közlekedhetnek, ezért is javasolják a közlekedési társaságok, hogy utazás előtt érdeklődjenek az utasok a cégek portálján.

Kapcsolódó

Nagy korszerűsítésbe kezdett a MÁV

Padokat, világítást, biztonsági kamerarendszert cserélnek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét