Online tartják meg csütörtöktől az Educatio szakkiállítást

2021.01.16. 17:46

Az online térben rendezik meg az Educatio oktatási szakkiállítást január 21. és január 23. között. Így idén csaknem az összes felsőoktatási intézményről egy időben kaphatnak információkat a diákok − tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

A 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 51 felsőoktatási intézményről szerezhetnek be információkat az érdeklődők, ami elősegítheti döntésüket a továbbtanulásról a február 15-i jelentkezési határidőig. Maszlavér Gábor főszervező kiemelte:

A programon 32 hazai és 19 külföldi egyetem standját lehet majd meglátogatni. A kiállítók soraiban megjelennek felnőtt- és szakképző helyek, nyelvtanulási és ösztöndíjprogramok, diákmunka-közvetítők, állami nagyvállalatok és multinacionális cégek is.

Az érdeklődők privát kérdéseire is választ adnak live, illetve videocset alkalmazásokon keresztül. A kiállítók a leggyakrabban megjelent kérdésekből és az azokra adott válaszokból összeállítást jelenítenek meg az üzenőfalon. A már megszokott színpadi előadások sem maradnak ki a programból, így érkeznek a legfrissebb hírek felvételiről, pontszerzési lehetőségekről vagy éppen az e-felvételi rendszer használatáról. Nemrégiben indult el a regisztráció, de már most több ezren jelezték részvételi szándékukat.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes, regisztrálni a rendezvény közben is lehet.

A szervezők idén is biztosítanak iskolai igazolást a tanulóknak, ezúttal letölthető dokumentumként.