18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horgászbottal verte élettársát, mert nem vett neki levest

2021.01.21. 10:15

A vádirat szerint a vádlott és a sértett több éve ismerték egymást, Szabadszálláson 2019 augusztusától tavaly januárig voltak élettársak. A vádlott rendszeresen veszekedett, kötözködött a sértettel, 2019 novemberétől pedig

többször bántalmazta is a nőt, leköpdöste és trágár módon szidalmazta.

A nő nem mert védekezni, mert nem akarta tovább hergelni a férfit. A sértett a sérüléseivel az együttélésük alatt nem ment orvoshoz. November végén, december elején

a vádlott ököllel és horgászbottal is ütlegelte az élettársát, amiért nem vett neki levest.

A földre kerülő sértettet a férfi meg is rugdosta. Néhány nap múlva a sértett az édesanyjához menekült, de két hét után visszament a vádlotthoz, aki fogadkozott, hogy nem bántja többet.

Tavaly újév hajnalán azonban újból veszekedni kezdtek, ami miatt a sértett rövid időre elment a lakásukból. Miután visszament, a vádlott több órán át ököllel ütötte és rugdosta, ahol csak érte. A sértett ekkor sem ment orvoshoz.

Tavaly január 7-én végül a sértett a testvéréhez ment, majd másnap sms-ben közölte a vádlottal, hogy szakít vele. A vádlott ezt nem tudta elfogadni, ezért két nappal később felkereste a sértettet, és kérte, hogy menjen vissza. A nő ezt visszautasította. Ekkor a vádlott minden előzmény nélkül nagy erővel, ököllel mellkason ütötte, a további verést a sértett testvére akadályozta meg.

A bántalmazások miatt a sértett több, nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, de életveszélyesen megsérült a lépe is.

A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű férfit a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettén kívül súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével is vádolja. Az ügyészség végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport