Puzsérnak megvan a véleménye Szabó Zsófi álomházasságáról

2021.02.09. 17:06

A sajtót és a lakosságot jó egy hete tartja lázban Szabó Zsófi álomházasságának vége. A részletekről keveset tudni. Szó van rendetlenségről, bejárónőről, aki segíthetett volna, hogy a kapcsolat ne futhasson zátonyra, Puzsér Róbert pedig most arra vállalkozott, hogy megírjon egy újabb adalékot a Hírklikken. Noha az utolsó puzzle-t nem helyezte be a rendszerbe, mindazonáltal rávilágított olyasvalamire, amivel nem szívesen szembesülünk. Jelesül arra, hogy ezek a pár éves, kreált boldogságok hogyan hatnak a külső szemlélő életére.

„Csak nekem hiányzik ebből a történetből az őszinteség? Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?

Akkor most leírom, hogy mi a problémám ezzel. Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni. 

Ha az a kérdés, hogy az emberek miért érzik rosszul magukat a tökéletlen és esendő társuk mellett, a válasz pofonegyszerű: azért, mert elképzelt boldogságukhoz bulvárlapokból és kereskedelmi tévéműsorokból, Danielle Steel-regényekből és romantikus komédiákból merítik a velejéig hazug referenciát – vélekedik Puzsér Róbert.  • Hírek
  • Lakáshitel