Kiderült, hogy miért lett vége a magyar sztárpár álomházasságának

2021.01.30. 08:26

Szabó Zsófi színésznő rendkívül szomorú hírről számolt be az RTL Klub reggeli műsorában. Részletesen mesélt ugyanis arról az útról, amely álomesküvővel kezdődött, és öt év házasság után végül váláshoz vezetett a férjével, Kis Zsolttal.

Kapcsolódó

Véget ért egy álomházasság, válik a magyar sztárpár

Szabó Zsófi színésznő hat év után szakított kedvesével.

A család egyik közeli barátja most a Blikknek arról beszélt, hogy Zsófi segítséget is kért a kapcsolatuk megmentése érdekében, ám a párterápia nem jelentett megoldást, mivel Zsolt nem az a típus, aki szakemberhez járt volna. Végül a műsorvezető maga döntött úgy, hogy legyen vége.

Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család. Egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább. Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek.