Négyes baleset az M0-son, országszerte akadozik a forgalom az utakon

2021.02.11. 06:48 Módosítva: 2021.02.11. 08:40

A katasztrófavédelem az MTI-vel közölte, hogy az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 6-os kilométernél, Törökbálint térségében egy nyerges vontató, egy teherautó, egy kistehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

Kapcsolódó

Leállt a tömegközlekedés Egerben

A zord időjárás rossz hatással van a helyi útviszonyokra.

Az Útinform tájékoztatása szerint több jármű ütközött össze az M3-as autópályán is, Budapest felé a 69-es kilométernél, a Gyöngyös–Nyugat csomópontnál. Egy sávon araszol a forgalom, nagy a torlódás. Ugyancsak Budapest felé, Polgár térségében, a 171-es kilométernél két kamion és egy rendőrautó szenvedett balesetet, ott a külső sávot zárták le.

Az M4-es autóúton, a főváros felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak ütközött Üllőnél, a 25-ös kilométernél, itt szintén sávlezárásra kell számítani.

Kapcsolódó

Országszerte károkat okoz az időjárás, a tűzoltók alig győzik

Csütörtök reggelre már több mint húsz bejelentést kapott a katasztrófavédelem.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 29-es kilométernél egy kamion keresztbefordult az úton. A forgalom csak a belső sávon halad. Az M4-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon, Monor térségében a 39-es kilométernél egy személyautó lehajtott a pályáról. A forgalom a belső sávon halad – írja az Útinform.hu.

  • A 3-as főúton, Miskolc térségében a 194-es és a 199-es kilométer között a 7,5 tonna össztömeg feletti járműveket Onga felé terelik.
  • A 338-as főúton, Nyíregyháza elkerülő szakaszán a 8-as kilométernél egy személyautó megcsúszott. A főutat lezárták, kerülni a városon keresztül lehet.

Mint írják, a meteorológiai előrejelzések alapján viharos széllel markáns lehűlés vette kezdetét, több megyében havazás, hófúvás és ónos eső is várható. A közlekedőknek viharos, nagy erejű széllökésekkel is számolniuk kell – főleg a Dunántúlon, ahol akár 70-80 kilométer per órás szél is lehetséges, amely a havazásban érintett területeken hófúvásokat is eredményezhet. Az Útinform arra is figyelmezteti az autósokat, hogy 

Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt felázott talaj nyomán fákat is kidönthet a viharos szél.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport