Kaszinó előtt fog tüntetni március 15-én a Mi Hazánk Mozgalom

2021.03.05. 17:56

A demonstrációt a párt vezetője, Toroczkai László jelentette be a YouTube-on. Nem nézhetjük tovább hazánk, Magyarország tönkretételét – mondta a politikus, majd bejelentette, hogy a Las Vegas Casino Tropicana elé, a Vigadó térre tüntetést szerveznek, ahonnan a Parlament elé fognak vonulni. 

Mi nem vírustagadók, hanem lezárásellenesek vagyunk

– hangsúlyozta a politikus. 

Ezt követően – egy kisebb tematikai ugrással – felhívta a figyelmet arra, hogy az Európai Tanács már 2010-ben vizsgálatot indított amiatt, hogy a WHO szakemberei „összejátszottak a vakcinagyártó gyógyszeripari lobbival”. 

Toroczkai László ezt követően ismét a magyar viszonyokra kanyarodott vissza.

Az operatív törzs összevissza beszél

– mondta, majd kifejtette, hogy ő már a tavalyi videóiban is megjósolta, hogy miként fog alakulni a járványhelyzet. 

A demonstrációra visszakanyarodva elmondta: azt követelik, hogy ne zárják be a közintézményeket. 

18 éves kor alatt csak természetes úton szerezhetik meg az immunitást a gyerekek, a fiatalok. Annál is inkább, mert egyébként a vakcinákat be sem lehet adni 18 éves kor alatt

– mondta.

Hozzátette: az szeretnék, hogy azok maradjanak otthon, akik veszélyeztetett korcsoportba tartoznak vagy félnek a vírustól. „De ne zárjuk le az országot, hagyjuk működni Magyarország gazdaságát” – fogalmazott. 

Emellett elmondta: azt is követelik, hogy a kormány vessen ki

járványszolidaritási adót a koronavírusból meggazdagodó gyógyszeriparra, multikra, digitális óriáscégekre és a kaszinókra.

„Ezekből a bevételekből pedig béremelést akarunk” – közölte.

Végezetül megerősítette, hogy akik ezekkel a célokkal szimpatizálnak, azokat várják március 15, 11 órakor a Vigadó téren.

Egyben azt is bejelentette, hogy gyűjtést INDÍTANAK azoknak a bírságoknak a kifizetéséhez, amelyeket majd a március 15-i tüntetésen fognak kiszabni a résztvevőkre.