Bódi Sylvi nyomdokaiba lép Delhusa Gjon

2021.03.14. 11:31

Delhusa Gjon a novemberi halálközeli élménye hatására úgy döntött, hogy gazdálkodni kezd, időközben aranykalászosgazda-képzésre is jelentkezett – írja a Blikk. Az énekes tavaly októberben kapta el a koronavírust, majd a tünetei olyan súlyosra fordultak, hogy bekerült az intenzív osztályra, ahol elmondása szerint halálközeli élményben volt része.

Delhusa Gjon jövedelme egy részét 2005 óta fekteti földvásárlásba, főként Pomáz és Szentendre környékén vannak földjei. Ezekkel szeretne most komolyabban foglalkozni.

A zenész hozzátette: 42 évvel fiatalabb párja, Fanni nagyon szeret lovagolni, ezért lovakat is tartanak. Korábban voltak kecskéik, bárányaik és tyúkjaik is.

Delhusa Gjon úgy számol, hogy néhány hónap múlva szerezheti meg az aranykalászos gazda címet. Addig igyekszik minél többet tanulni a földművelésről, leginkább az állattenyésztésről. Fanni pedig aktívan támogatja tervei megvalósításában.

Az utóbbi időben nem Delhusa Gjon az egyetlen ismert személyiség, aki gazdálkodásra adta a fejét. Nemrég Bódi Sylvi egykori modell is megszerezte aranykalászos bizonyítványát. Lázár János volt kancelláriaminiszterről a vagyonnyilatkozata alapján derült ki február végén, hogy regisztrált őstermelő lett. 

Kapcsolódó

Lázár János valami egészen új dologba vágta a fejszéjét

Politikai ellenfeleinek is odaszólt egyúttal.