2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meglátogatta a családot is, akiknek a gyűjtést szervezték.

  Péntek este visszautalta az elmaradt madari fellépéséért kapott fizetését Szandi, számolt be róla Facebook oldalán.

  Mint megírtuk, az énekesnő nemrég egy jótékonysági koncerten lépett volna fel Szlovákia magyarlakta részén, de végül nem adott elő egy dalt sem, mert csak "nyolc embert" látott a focipályán felállított színpad előtt. Mivel szerződésében előre kikötötte, hogy 50-nél kevesebb fő előtt nem énekel, így a fizetségét felvéve, de az autójukból ki sem szállva távoztak férjével a helyszínről.

  A szervezők cáfolták, hogy csak ennyien lettek volna, szerintük legalább 60 jegyet adtak el az eseményre, amelyen végül Szandi helyett a HappyGang tagjai, Móré András és Hoffer Dániel szórakoztatták a megjelenteket.

  Az énekesnő bejegyzésében arról írt, sikerült felvennie a kapcsolatot a szervezőkkel, így fellépési díja visszakerült ahhoz a családhoz, akinek eredetileg a gyűjtést meghirdették.

  Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! 

  – kezdte posztját Szandi, aki egy felvidéki koncertjére menet meg is látogatta a szóban forgó famíliát, sőt, közös fotót is készített velük.

  „Rendkívül kedves emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény.

  Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk.

  Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – fogalmazott bejegyzésében.

 • Gyerekkora óta egyik DIY-projektből a másikba veti bele magát egy 30 éves ausztrál nő, aki maximálisan ki tudta használni '90-es években épített otthonában és kertjében, hogy barkácsolás-függő. A Queenslandben élő Jade Strang számára nem idegen a kétkezi munka; a csiszológép, a fúró és a fűrész gyakran előkerül nála. 

  Mint mondja, azért is ragaszkodik ahhoz, hogy saját maga készítsen el mindent, mert más munkájában nem bízik meg és azokkal nem is elégedett. Legutóbbi projektje a hátsó kertjének átalakítása volt, amely 15 hónapot vett igénybe. Most úgy néz ki, mintha egy luxusüdülő lenne. Strang mintegy 20 ezer fontot (9,3 millió forintot) költött rá, s mindent maga csinált, de azért 31 éves férje, Joel, 11 éves lánya, Lacey és a 6 éves Nixon is besegített. Úgy becsüli, ha szakembereket fogadott volna a munkára, csak a munkadíj lett volna 1500 font (700 ezer forint).

 • Képernyőkép 2024-06-24 074315.png
  Fotó: RTL

  Vasárnap este sor került a ValóVilág tizenkettedik évadának negyedik kiválasztására. A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti az adás kapcsán ki is emelte, hogy ennyi idő után a villalakók között már kezd kiéleződni a helyzet, egyre nagyobb a klikkesedés. Utóbbi a kiválasztáson, s az azt megelőző iskolahéten is érezhető volt. Giada például majdnem mindenkit kamugépnek nevezett.

  Mint ismert, Ádi lila kendőt kapott az előző párbaj megnyeréséért, azaz védettséget élvez, rá nem lehetett jelet tenni. Dorka szavazata érvénytelen volt, míg Dzsigerié duplát ért, mert a szőkeség jelét is használnia kellett.

  A kiválasztó tábla előtt minden villalakó megindokolta döntését, ám a szavazatok nagyon megoszlottak, majdnem mindenki kapott egy voksot. Az utolsó két jelet Dzsigeri rakta a táblára, aki Rubent választotta.

  Kicsit sok a poénja, nem tudok mindig rajta nevetni

  – indokolta a döntését. Így a villalakók Rubent, az RTL+ néző fiatalembert küldik párbajozni, aki utolsóként, nézői voksok alapján költözött be a villába.

 • Kínos fordulatot vettek a dolgok.

  Nem mindenki kerülhet abba a szerencsés helyzetbe, hogy Margot Robbie flörtölni kezdjen vele, ám azok közül sem mindenki tud mit kezdeni ezzel, akiket az ausztrál színésznő elismerő szavakkal illet. A Barbie és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmek sztárja egyszer például elég kellemetlen helyzetben találta magát, amikor megpróbált kacérkodni egy fiatalemberrel, akivel közösen vett részt a Calvin Klein reklámjának forgatásán.

  Beszélgettünk, aztán az egyikükkel flörtölni kezdtem. Megkérdeztem tőle, mit csinál a fotózás után, mire rávágta: vissza kell mennie az iskolába. Mondtam is neki, milyen király, biztos egyetemre jár. Erre közölte, hogy nem, még középiskolás. Gondoltam is, hogy úristen! De hát ez a fiú 17 éves! Hivatalosan is olyan nő lettem, aki rámozdult egy jóval fiatalabb férfira! Ilyen még sosem történt velem!

  – mesélte a 33 éves színésznő, hozzátéve, barátai többsége is idősebb nála, ahogy azok is, akikkel együtt dogozik, ezért volt szokatlan neki a dolog.

  (via Unilad )