Rajtaütöttek a rendőrök a tizenhárom éves lányt áruló hajdú-bihari pároson

2021.03.17. 13:28

A hajdú-bihari rendőrök szexuális erőszak miatt nyomoztak, ám a kutatásuk alatt emberkereskedőket is elfogtak – olvasható a police.hu portálon.

A rendőrség beszámol róla, hogy még 2020 februárjában tudták meg nyomozóik, hogy Furtán és Berettyóújfaluban egy tizenhárom éves lányt két férfi szexuálisan bántalmazott. Az ügy felderítésekor elfogták az erőszaktevőket, majd újabb információk birtokába jutottak, és az erőszakot elszenvedő lány rokonai kerültek a látókörükbe. A negyvenegy éves nőről, valamint a huszonkét éves férfiről kiderült, hogy pénzt kértek azért, hogy férfiak szexuális kapcsolatot létesíthessenek a gyermekkorú lánnyal.

A hajdú-bihari nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen, valamint a zsákai és debreceni körzeti megbízottak közreműködésével 2020. július 21-én hajnalban összehangolt akció keretében fogták el a sértett két rokonát. 

Az elfogott férfivel és nővel szemben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport