Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

KDNP: Ferencváros polgármestere tüntesse el a közterületről a szivárványszínű szobrot!

2021.04.01. 21:22

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) felszólította Ferencváros polgármesterét, hogy tüntesse el az amerikai Black Lives Matter mozgalmat szimbolizáló, csütörtökön felállított szivárványszínű szobrot a közterületről.

A Vejkey Imre országgyűlési képviselő által jegyzett közleményében úgy fogalmaztak:

nem jópofa vicc, hanem a sötét oldal újabb, agresszív támadása a megfeszített Krisztus genderlogóval való gyalázása, éppen Nagycsütörtökön. 

A KDNP szerint a világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba, ehhez pedig ki kell állni az értékek védelmében minden olyan kérdésben, amelyben a „politikailag korrekt viselkedés jegyében a nyugati politikusok inkább elnémultak. A kisebbik kormánypárt közleménye úgy fogalmaz, hogy az ateisták le akarják rombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását.

Céljuk, hogy démonizálják a keresztény világot, és felépítsék a maguk által humánusnak vélt istentelen új világot, mely felhagy mindazzal, amit mi értéknek tekintünk. A tolerancia imitált fegyverével szakítanak a hagyományos keresztény erkölcsiséggel és megkérdőjeleznek minden hatalmi struktúrát. Relativizálnak mindent, emiatt az embereknek már nincs erkölcsi fogódzójuk

– fejtették ki, hozzátéve, ez ellen kell fellépni most, a nagyhéten is. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek