Ellopta a perselypénzt, elfogták a rendőrök

2021.04.20. 10:03 Módosítva: 2021.04.20. 10:04

Azzal gyanúsítanak egy 49 éves férfit, hogy feltörte egy VIII. kerületi templom perselyét, és ellopta belőle a pénzt – közölte a rendőrség.  A fővárosi járőrök április 17-én este, a Nyugati téren egy „gyanúsan viselkedő” férfira figyeltek fel. Az illetőt egy korábban közzétett felhívás révén azonosították. 

Ennek alapján azt feltételezik, hogy ő lehetett az, aki 2021. március 23-án egy VIII. kerületi templom perselyét feltörte, és ellopta belőle a pénzt. A rendőrök ezért a férfit elfogták és előállították.

A józsefvárosi nyomozók L. Zsoltot lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Betét