Az ufó- és migráció-szakértő Georg Spöttle lett a Pesti TV vezető szerkesztője

2021.04.29. 20:34

Az állami médiában többnyire migráció-szakértőként bemutatott Georg Spöttle vezető szerkesztő lett a kormánypárti Pesti TV-nél – adta hírül a Media1

Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója, a PestiSrácok főszerkesztője azért választotta a sokoldalú szakembert, mert bízik annak tudásában és nemzetközi kapcsolataiban. 

Elsősorban kreatív tudása és nemzetközi kapcsolatai miatt esett Spöttlére a Pesti TV választása.

Huth Gergely hozzátette, a kinevezéstől is azt remélik, hogy a Pesti TV „ígéretesen alakuló nézettségét” tovább tudják növelni – mondta a programigazgató.

Arról korábban már az Index is beszámolt, Georg Spöttle a terrorizmushoz, a migrációhoz, a muszlim valláshoz és a rezsicsökkentéshez is ért, emellett politikai karrierrel is büszkélkedhet, hiszen őt indította a kormánypárt Szentesen képviselőjelöltként. 

Huth Gergely azt is elárulta, hogy a Pesti TV nézettsége sokat javult az elmúlt időben. Állítása szerint a múlt héten is előfordult, hogy néhány nap az esti órákban fej-fej mellett voltak olyan csatornákkal, mint például a Hír TV vagy az ATV, emellett fontos, hogy sokan a neten keresztül nézik a Pesti TV tartalmait, ezért a netes videóik elérését is figyelni kell, mert abban nagyon erősek.