A csantavéri halálosztó ellátta a baját a soroksári futónő megölésével vádolt cellatársának

2021.05.28. 09:36

A sorozatgyilkossággal vádolt D. Csabával egy cellába helyezték R. Szilvesztert, aki a vád szerint 2013-ban ölte meg az otthonról kocogni induló családanyát, Kardosné Gyurik Krisztinát.

Kapcsolódó

Tényleges életfogytiglant kér az ügyészség a csantavéri magyar halálosztóra

A már korábban is erőszakos bűncselekmények miatt elítélt, rendkívül súlyos bűncselekményei miatt.

D. Csaba azonban nem tolerálta cellatársát, és ellátta a baját. A hírek szerint nem tűri a nőket bántalmazókat, így R. Szilvesztert a falhoz nyomta és ütlegelni kezdte – mondta el a Blikknek az ügyvédje, Lichy József. A védő közölte:

Egyszerűen nem értem, hogy a védencemet miért helyezték át korábbi cellatársa, M. Richárd mellől, amikor teljes békében, szinte baráti viszonyban elvoltak egymás mellett. Valamiért mégis a változás mellett döntött az intézmény vezetője, aki D. Csaba mellé osztotta be. Szilveszter tudta, hogy baj lesz, ezt jelezte is, mégsem vették figyelembe a kérését. Állítólag azt mondták neki, majd idővel szépen összecsiszolódnak. Úgy tűnik, ez nem történt meg. 

A bérgyilkos D. Csaba már mással is konfliktusba került. A csantavéri halálosztóként elhíresült szerb–magyar állampolgár egy másik cellatársát is megverte, aki 2018-ban több késszúrással végzett egy nővel. 

Kapcsolódó

Közös cellába került a soroksári futónő gyilkosa és M. Richárd

Átgondolt stratégia lehet abban, hogy egy zárkába kerültek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport