Lánykérésre készült a kerepesi szatír

2021.07.01. 10:55

Két és fél éve párkapcsolatban él, már a lánykérést fontolgatta a 25 éves, ukrán–magyar állampolgárságú Sz. Sándor, aki a hétvégén támadt meg egy a HÉV-ről leszálló középkorú nőt – írja a Blikk.

A nő arról számolt be, hogy pénteken délután támadták meg a kerepesi megállónál. Közeledő lépéseket hallott maga mögött, majd amikor megfordult, valaki fellökte a vállánál fogva, és mire felnézett, egy ismeretlen férfi tornyosult fölé, és azonnal jelezte, hogy szexet akar.

A SZERENCSÉTLEN NŐ PRÓBÁLTA KIABÁLVA, KAPÁLÓZVA ELZAVARNI, DE TÁMADÓJA NEM TÁGÍTOTT, EGYIK KEZÉVEL NADRÁGJÁBA MARKOLT, A MÁSIKKAL LEFOGTA ÁLDOZATÁT.

Az asszony addig mozgolódott, amíg ki tudta szabadítani kezét. Lelökte magáról a férfit, ám miközben feltápászkodott, támadója újra a földre lökte. A nőnek szerencsére sikerült elérnie az eséskor elejtett táskáját, és ütni kezdte a támadóját, miközben torkaszakadtából segítségért kiabált. A férfi erre elszaladt.

A lapnak elmondta Sz. Sándor, hogy a testvére ballagása miatt utazott a településre. Jócskán fogyasztott alkoholt, majd vásárolni indult. Ekkor botlott bele a nőbe.

„A hölgyről azóta nem tudok semmit. Üzenem neki, hogy az elnézését kérem, most fordult velem először ilyen, nagyon sajnálom. Azóta megfogadtam, egy korty alkoholt sem iszom többé”

– nyilatkozta a lapnak a nősülni készülő kárpátaljai fiatal. A házasságra azonban még várnia kell. Tegnap a bíróság nem jogerősen négy év börtönre ítélte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport