Alámosta az eső az M1-est, baleset az M3-ason és az M7-esen

2021.07.19. 06:25 Módosítva: 2021.07.19. 11:26
Hétfő reggeli közlekedési információk az Útinformtól.

A M0-s autóút déli részénél, az erős forgalom miatt lassú a haladás a Hárosi Duna-híd előtt az M1-es autópálya felé. A híd közepéig araszolásra kell számítani a csepeli pihenőtől – közölte az Útinform.

A főváros felé az M1-es autópályán lezárták a gyorsítósávot a remeteségi pihenőnél, ugyanis a heves esőzés korábban alámosta a burkolatot. A fő pályára való felhajtásnál stoptáblát helyeztek ki.

Az M0-son, szintén az M1-es felé egy autós a külső védőkorlátnak ütközött az Annahegyi pihenő közelében. Emiatt lezárták a külső sávot a 7-es kilométernél.

A Dombóvár és Sásd közötti szakaszon heves esőzés mosta alá az utat a 611-es főúton. Az útpályát lezárták a 10-es kilométernél, itt jelzőlámpa irányít. 

Hétfőn kora reggel az M3-as autópályán egy Nyíregyháza felől Mátészalka irányába tartó kisteherautó felborult. A mentés és a helyszínelés idejére a belső forgalmi sávot lezárták. A rendőrség azóta közölte, hogy az útlezárást már feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Két személyautó és egy tehergépjármű ütközött össze az M7-es autópálya Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A rendőrség tájékoztatása alapján az ütközés reggel fél hét körül történt. A balesetben sérültek is vannak, azonban a számukról és állapotukról nem osztottak meg információkat. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon halad a forgalom. A rendőrség nyolc óra után közölte, hogy feloldották a forgalomkorlátozást, a balesettel érintett szakasz újra teljes szélességében járható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport