Hosszú Katinka barcelonai tortúrája, Lőrincz Viktor ezüstérme, pólósaink sikere

IMG 7653
2021.08.04. 19:36
Lőrincz Viktor ezüstérmes, a férfi pólósok négy közé jutottak, és közzétettük Hosszú Katinka véres barcelonai kalandjának kronológiáját. Az Index szerdai hírösszefoglalója.

A tokiói olimpián a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjának olimpiai döntőjében Lőrincz Viktort 5:1-re legyőzte az ukrán Zsan Belenyuk, ezzel a magyar birkózó ezüstérmet nyert.

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15–11-re legyőzte Horvátországot, így bejutott a legjobb négy közé. Az elődöntőben ismerős ellenfél, Görögország következik.

Közzétettük Hosszú Katinkáék véres barcelonai éjszakájának kronológiáját. Ugyanis már hónapok óta szóbeszéd kering úszókörökben egy bizonyos júniusi esetről, amikor állítólag kirabolták és összeverték az utcán Gelencsér Mátét, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka kedvesét. Az Index exkluzív információja.

Orbán Viktor interjút adott a Fox Newsnak. A miniszterelnök annak a riporternek, Tucker Carlsonnak nyilatkozott, aki augusztus 7-én a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján tart majd előadást.

Arról is beszámoltunk, hogy álhírekkel támadják a Pfizer vakcináját. Az Indexnek nyilatkozó Tóth Sándor virológus szerint az emberiség mindenevő, ő maga is az, de javasolja a józan ész szűrőjét alkalmazni a hírek világában. 

FEMINA: Sokaknak vannak titkaik a partnerük előtt. Egy kutatás arra volt kíváncsi, milyen intim témákat rejtegetnek egymás előtt a leggyakrabban a párok, a válaszok pedig rámutattak, hogy a nők és a férfiak eltérő dolgokról nem beszélnek a társukkal.

DÍVÁNY: A magazin sorozatában ezerszer hallott történetek és tényként ismert dolgok nyomába ered, amelyekről úgy hisszük, a valóságon alapulnak, pedig többnyire a fantázia szüleményei. Ezúttal a Fekete Csütörtök utáni tömeges öngyilkosságok legendája került napirendre. 

AZ ÉN KUTYÁM: Az elképesztően tehetséges rendőrkutya, Louie nem véletlenül mehetett dicsérettel nyugdíjba: kiválóan szolgálta hazáját. Érdemes megismerni az eb történetét.