Magyar férfi ölte meg a Németországban meggyilkolt ózdi bejárónőt?

2021.08.07. 08:58

Elképzelhető, hogy a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő gyilkosa is magyar állampolgár lehetett – írja a Bors. A rendőrség jelenleg két koronatanút is keres. A nő gyilkosa után már december óta folyik hajtóvadászat.

Még december 4-én veszett nyoma a 48 éves B. Diánának, aki eltűntként szerepelt a magyar rendőrség hivatalos honlapján is. Az ózdi asszony munka reményében utazott tavaly Németországba. Egy ideig Münchenben, majd Stuttgartban próbálkozott, végül Kaiserslauternben talált munkát, a helyi sajtó szerint egy amerikai család bejárónőjeként.

Holttestére tavaly december 14-én bukkantak Kaiserslautern Staubörnchenstraße nevű utcájában.

Bár a német rendőrség sokáig nem rendelkezett komolyabb bizonyítékokkal, néhány hete előkerült egy kamerafelvétel, amiből az derül ki, hogy egy férfi bevásárlókocsin tol maga előtt egy fehér lepelbe bugyolált testet.  A német rendőrök azt gyanítják, hogy a fehér lepel alatt B. Diána holtteste lehet, ezért kiadták a felvételt. Azt azonban leszögezték: nem biztos, hogy a gyilkos szerepel a felvételeken, így majd csak azután indulnak el ezen a nyomon, ha a férfit sikerült beazonosítani és kihallgatni.

A német rendőrségnél többen jelentkeztek a felvétel óta, sőt néhányan a bevásárlókocsis alakot is felismerni vélték. Azt sem lehet kizárni, hogy a felvételen szereplő férfi nem is helyi, hanem valószínűleg magyar állampolgár.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport